fbpx

Нашите услуги

Преводи и легализация

Агенция за преводи „БГ Превод“ с набор от заклети преводачи на всички европейски езици. Чрез нас Вашите текстове ще звучат високо професионално и ясно, и ще заздравят имиджа на Вашата компания. За нас работят най-добрите преводачи с английски, немски, френски, италиански, испански, чешки, турски и всички други европейски езици. Ние ще превeдем и легализираме Вашите документи за употреба в България или чужбина. Ние работим онлайн, но също така обслужваме районите в гр. София: Център, Бизнес парк София, Младост, Лозенец, Студентски град, Симеоново, Бояна, Драгалевци, Витоша, Дианабад, Гео Милев. За поръчка трябва само да ни изпратите Вашия документ по имейл или вайбър. А получаването на готовия документ легализиран превод ще получите лично от нашия куриер, доставен директно до Вас!

преводи и легализация
устни преводи

Устни преводи

Симултанни и консекутивни устни преводи за бизнес срещи, презентации и конференции, придружаване на чуждестранни гости с превод, превод по телефона, симултанен превод за различни събития на най-високо ниво на всички европейски езици. Тъй като ние сме гъвкави, ще се съобразим изцяло с Вашите нужди. Преводачите, които работят за нас са оторизирани от Консулски отдел на МВнР. За устни преводи изпратете Вашето запитване тук.

Заверки пред нотариус

При заверки на документи и сделки пред нотариус от граждани, които не владеят български език, според закона се изисква присъствие на заклет преводач. Тази услуга е близка до услугите Преводи и легализация и устни преводи. При заявка ще Ви предоставим преводач, който ще посети избраната от Вас нотариална кантора в гр. София или друга уговорена локация. Преводачите от агенция за преводи „БГ Превод“ отговарят на изискванията на МВнР и притежават документ за извършването на легализиран превод.

заверки пред нотариус
редакция

Редакция и корекция

Доверете се на нашите услуги в областта на редакцията и корекцията. Ние извършване редакция и корекция на вече направени преводи, текстове, презентации, маркетингова комуникация, писма до клиенти, книги и други. Процесът на редакция и корекция включва проверка и корекция на изказа, стила и последователността на текста, граматиката, правописа и пунктуацията, От дълбока и многопластова редакция до формални намеси – нашите специалисти ще Ви предложат най-доброто решение!

Транскрипция и аудио-визуален превод

Транскрипцията като услуга представлява трансформацията на говор или аудио запис в напечатан текст, за да се постигнат точни записи в писмен формат. Ние предлагаме транскрипция на аудио записи от телефонни разговори, официални заседания, срещи с инвеститори, конференции, обучения и други събития. Паралелно с това ние предлагаме и услугата превод на транскрибирания текст на английски, немски или други европейски езици. За целта е необходимо да ни предоставите аудио файл със записа за транскрибиране във формат mp3, mp4, mpeg, mov или дори аудио файл, направени с телефон. За да гарантираме добро качество на транскрипцията е желателно записът да е с добро качество.

headphones and apple phone on a desk
Паметник на Асеневци

Локализация

Локализацията представлява превод и адаптация на текст или съдържание към спецификите на определени региони, страни или социални групи. Процесът на локализация включва: локализация на името на Вашия продукт или услуга, стил на текста, лингвистично съдържание, правопис и пунктуация, цвят, форми и размер на текста, мерни единици, картинки и графики, законови изисквания – например като GDPR, местна валута и други специфики. За процеса на локализация ние използваме специализиран преводачески софтуер като SDL Trados, MemoQ, Across, Memsource, Wordfast, Adobe и други CAT tools. Нашите специалисти, живели или живеещи в съответните страни, ще Ви помогнат Вашето съдържание да достигне до Вашите клиенти и потребители на техния роден език. По този начин Вашето послание ще отговори на културните, функционалните и езиковите очаквания на Вашите клиенти в един глобален, развиващ се световен пазар. Ние, лингвистите от агенция за преводи „БГ Превод“, ще локализираме Вашия уеб сайт, приложение, книга, дигитално съдържание, видео игри, маркетингово послание и съдържание на съответния език.

Авторско съдържание и копирайтинг

Ние създаваме текстове за Вашето представяне в различните онлайн и печатни медии. Документи, презентации, доклади, научни работи, рекламни материали, информационни текстове – всеки текст, който публикувате трябва да бъде на възможно най-високото ниво, за да се отличавате. Ние ще адресираме Вашите клиенти с ясни и директни послания, които да са достъпни за тях. Нашата цел с тази услуга е да Ви помогнем да оптимизирате посланията във Вашите маркетингови кампании и да генерирате продажби. Доверете се на авторските ни услуги и ние ще Ви помогнем Вашето съдържание и текстове да звучат професионално и привлекателно!

копитайтинг
консултантски услуги

Консултантски езикови услуги

Ние ще Ви помогнем да изготвите цялостнотo си представяне от лингвистична гледна точка. Нашите езикови консултанти предоставят услугите преводи и легализация, легализиран превод, устни преводи, локализация, езиково консултиране, редакция и корекция на текстове, аудио транскрипция, субтитриране, обучения за културните специфики на даден народ и онбординг на чужденци в България. Работата с нашите специалисти и консултанти ще Ви помогне да достигнете до желания имидж, успех и благосъстояние в обществото.

Дигитален маркетинг и реклама

За да сте успешни и професионални с Вашите послания към широката аудиторията в дигиталното пространство! Ние предлагаме цялостно управление на Вашето представяне в мрежата на Google, Facebook и/или други социални мрежи. Дигиталното представяне включва: писане на авторски послания и текстове, SEO, управление на блогове и профили, управление и оптимизация на рекламни кампании в Google Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn на български, немски и английски език.

предпечат

Изпратете запитване

    Select FileUpload File