fbpx

Преводи на френски език от БГ Превод

Преводи и легализация на френски език

Преводи от френски на български и от български на френски език. БГ Превод предоставя най-висок клас преводачески услуги за Вас и Вашия бизнес. Ние превеждаме фирмена и бизнес документация от френски на български и от български на френски език. Ако се изисква легализация на Вашите документи, ние ще я извършим заедно с превода.

 

Освен преводи от френски език, ние превеждаме от и към английски, немски, италиански, испански, руски, чешки и други европейски езици. Нашите преводачи имат богат опит с текстове с различна специфика като маркетинг, реклама, право, техника, медицина, художествени произведения и други текстове. Ние ще преведем Вашите документи бързо и качествено. Поръчайте Вашия превод тук!

Нашите предимства:

  • Оферта до 1 час след Вашето запитване
  • Безплатно консултиране
  • Лесна поръчка онлайн по Viber, WhatsApp или имейл
  • Превод от френски език от заклет преводач
  • Избор от стандартна, бърза или експресна поръчка
  • Доставка на превода по имейл или куриер

Устни преводи от френски език

Ние извършваме консекутивни и симултантни преводи от френски език за бизнес срещи, презентации и конференции, устни преводи от заклет преводач пред нотариус за нотариални сделки, и други. За повече информация и конкретно запитване, моля да се свържете с нас.

Работейки с екипа от преводачи и лингвисти на БГ Превод, Вие имате до себе си надежден партньор за Вашите езикови проекти.

устен превод на срещи

 

Прочетете за събития и културни инициативи на френски език в България.

Връзка с българо-френската търговска и индустриална камара.