fbpx

Ние се грижим за Вашия успех

Picture of Dr. phil. Boris Drenkov

БГ Превод предоставя на своите клиенти цялостни професионални езикови услуги в областта на преводите, редакцията, авторството на текстове за бизнеса, за целите на дигиталния маркетинг, както и на цялата гама от продукти в сферата на езиковото представяне, дигиталната реклама и публикуване.

БГ Превод е основана от Д-р Борис Дренков първоначално под името Финикс Лингуа.
Д-р Борис Дренков е завършил английска и немска филологии в Лудвиг Максимилиан университет, Мюнхен, Германия, от където е придобил и докторска титла по средновековна английска литература. Преподавал е в университети в много страни в Европа, както и в САЩ. Има публикации, между които авторски списания и научни и художествени монографии в Германия, Англия, Франция, Италия, България, Индия и САЩ. Д-р Борис Дренков е един от най-търсените лектори и специалисти в областта на чуждите езици в България и Европа. Д-р Дренков е автор на академични изследвания, посветени на творбите на Шеспир и Кралица Елизабет I. Между най-известните му творби, издадени в чужбина са: The Cult of Elizabeth & Its Textuality“ , Macbeth“ , „Twelfth Night“ , всички издадени от издателстовто Roman Books. Д-р Дренков е преводач с немски и английски език, както на специализирана, така и на художествена литература.

Нашата мисия: е да предоставяме на нашите клиенти цялостни решения в областта на езиковите услуги от най-високо качество. Ние се ръководим от максимата, че езикът и общуването са ключови фактори в успеха на всяка компания, бизнес или личност. Ето защо ние влагаме знанията и опита си в услугите, които предоставяме, за да постигнем възможно най-добрия резултат за нашите клиенти.

Работата с нас: Ние сме една модерна компания, която е в крак с последните тенденции в дигиталното общуване. Ние ще Ви обслужим без да идвате до нас, изцяло онлайн. Можете да ни изпратите Вашия изходен текст или запитване по имейл, скайп, вайбър или през някоя от социалните мрежи. Ние ще Ви доставим възможно най-доброто езиково решение, превод, редакция, транскрипция на аудио или авторски текст в срок на конкурентна цена. В някои случаи ще си позволим да предложим по-оптимални формулировки или форматиране за едно по-правилно послание към Вашата аудитория.

Вашият успех: В съвременния свят комуникацията е от изключителна важност за успеха на всеки бизнес, компания или личност. Но динамиката на съвременния свят, глобализацията и разликите в различните култури прави успешната комуникация с широк кръг от хора предизвикателна. С нашите професионални езикови услуги Вие ще комуникирате правилното послание по най-добрия начин, с което ще затвърдите професионалния си имидж.

Високо
квалифицираните ни
специалисти

ще Ви помогнат да комуникирате със света по един оптимален начин.

Изпратете запитване